Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Uppe med tuppen

Av Ulrika - 11 maj 2009 06:45


Har väl varit uppe sen halv sex, somnade igår kväll på soffan och sov i nästan tre timmar. Kände mig ju trött förstås men inte trött.

Jag hade visst någon slags aning för jag hade stängt tv´n, och jag vaknade strax före Maken ringde kvällssamtalet. Var inte uppe länge efter det så jag har sovit fantastiskt gott och länge.

Nu ringde jag Maken som är ute och drar sköten (drar och skakar av ev. fiskar från näten) och såg då att jag hade två missade samtal, en från honom igår kväll och en från kompis F som är i USA.


Maken hade inte ringt och därför knappast USAkompisen heller. Skönt. Hade annars trott att jag varit medvetslös, har nog aldrig sovit trots mobilens ringning.


Dagen idag ska ägnas lite lojt åt rensning av lite papper från kontoret. Det är ett projekt jag inte ser fram emot att göra men däremot när det blir klart. Papper på sina särskilda platser, insatta i pärmar etc. Ska bli så skönt. Har alla papper kvar men måste leta igenom flera ställen innan jag hittar dom bland alla andra.

Oordningssam? Moi! Chockad över påståendet. Inte.


Trots att jag är född i jungfruns tecken och alltså ska vara noggrann, planerande och pedant och ordningssam så mjae inte riktigt min grej tyvärr.

Jag är planerande, det stämmer. Vad gäller övriga jungfru egenskaper så kammar jag noll.

Lappar och listor är jag bra på. Att skriva dom. Det är jag duktig på. Ofta och långa.

Men att följa dom är det si och så med. Men jag minns ju bättre bara av att skriva ner t.ex handlingslistan även om jag glömmer att ta med den till affären.


Så, nu startas dagen med en tekopp och kanske en macka (är ju van hotellfrukosten nu och vill fortsätta den inslagna banan ;)) innan jag stapplande tar en bunt papper och går igenom.

Vad som är bra är ju att detta kan man sköta sittande i soffan, kräver inte att man kryper och böjer sig hela tiden.

Perfekt alltså.


Hoppas dagen blir solig för mig och för er *generös ;)* och att alla mår så gott det går.


Må dagen bli bra!


 
 
Eva me flock

Eva me flock

11 maj 2009 08:39

vinkar glatt gomorron... solen är på sitt bästaste humör och det ser inte ut att blåsa så där förskräckligt mye! fast... ett tips till dej *ler-lite* ta med dej en bunt papper ut å gå igenom dom... helst när det blåser *fnissar lite dumt sådär* då slipper du dom! bra tips va :0)

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Ovido - Quiz & Flashcards