Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Svettiga och stånkande män...

Av Ulrika - 26 mars 2009 20:02


Dagen idag har bjudit på kurs, vårens näst sista kurstillfälle. Nästa torsdag blir det smörgåstårta. Mums säger jag bara.

Sen jag kom hem så har jag ägnat mig åt Softning. Vilket innebär slapp-i-soffaläge, medelst utan något för händerna.

Sen bjöd dagen på en eftermiddagslur, den spenderades med House, vilket var trevligt, speciellt med en tung hårig karl på magen. Menar alltså Homer, vår kattgubbe som just nu byter svid. Han vill möta våren lite mindre klädd precis som vi människor..


Just nu sitter jag uppe vid min laptop i mitt älskade syrum, bakom mig stånkar en stor hårig karl. Han svettas och stönar.

Han cyklar ett pass på motionscykeln, ifall nu någon hade fula syndiga tankar. Men se dom kan ni slå ifrån er, jag är förvisso gift, men är fullt och fast jungfru ändå. Så pilutta er asså. *stönar av ryggont ej av fys.pass*


Tänkte ju köra fys.pass själv idag. Ni som kör Friskis&Svettisstuket vet ju vad jag menar.

Nej, det gör ni inte!

För jag menar inget sånt pass. Igår körde jag dammsugningspasset a la nedervåningen, jag blev blöt i håret av ansträngningen. Jag gick ut hårt på detta pass, och sen ökade jag!

Jag tog badrummet också. Ja, ni hörde rätt.


Naken tog jag mig an detta utrymme. Vi bor i ett litet hus, 70 kvadrat, två våningar, snedtak, och liiiitet badrum. Eller badrum och badrum. Två gånger två meter, innehåller toastol (otippat va?) dusch och alltså inte badkar och kvalificerar sig därför inte som badrum, tvättställ (jo, det är sant!!) och en tvättpelare. Sen i mitten befinner sig en matta. Klart slut.

Så står man naken på knä mitt i badrummet så når man överallt. Först och främst så kan jag ju säga att jag var ensam vid tillfället, låst ytterdörr och allt. Hade Maken varit hemma skulle toadörren varit låst. Kan ej bjuda på sådana kommentarer som säkert skulle dugga tätt i sisådär nån månad *sucka*


Så jag städade i badrummet. Blev ännu svettigare. Efter detta stenhårda pass så ökade jag ännu mer och.... duschade efteråt.

Sen var jag färdig för soffan!

Egentligen hatar jag att duscha. Inte så att jag är en lortgris precis, gillar ju att vara ren och fräsch så själva rengörandet går ju an.

Ok. Min hud utsträckt skulle väl täcka vår fiskebåt ungefär, så det är mycket att rengöra, men det är ju inte det jag tänker på.

Jag når trots allt överallt, ännu så länge.

Jag tänker på efteråt. När duschen är avklarad. Renandet av min själs kroppsliga tempel känns skönt, ren och fräsch. Och nu kommer det. Håll i er..


Frossa. Fryser och huttrar, och fötterna fryser nästan fast på vårt kalla golv. Jag torkar mig frenetiskt, en sådan volumiös kropp kräver ett rejält torkande. Och när det är gjort så kommer håret. HÅRET *jäketijäk*


Jag har ganska långt hår. Många många strån. Men patetiskt tunna. Hatar att ha håret hängande och därför snurrar in det i en snodd jämt. Så själva torkningen tar lång tid, alltså inte jättelång tid så, men för lång tid när man står och huttrar.

Fick en schangdåbel fön av Maken i julas. Den blåser nästan håret av skallen, så det går fortare än förra som var gammal, sliten och luktade bränt, och som man fick små söta stötar av. Inte sådana stötar som får håret att resa sig och bli mer volymigt utan sådana stötar som får en att utbrista i svordomar och nästan tappa fönen *suckar lättad av minnet*


Så igår efter själva fys.passandet när jag kom ut från duschen, 75 %-fönad (orkade inte i mål s.a.s, lämnade WO) och håret i knut igen, så svimmade jag i soffan. Eller svimmade gjorde jag väl inte. Men jag kunde ha gjort det.


För att göra en lång historia ännu längre så är det pga gårdagen, och dagens första del som ger mig så jäkla ont i ryggen även om jag haft trevligt, så undviker jag dammsugarpasset idag.


Imorgon är en annan dag.


Och än mer märkligt, övermorgon är också en Annan dag. Mysko. Spoky.


Fridens!

 
 
stort och smått

stort och smått

26 mars 2009 20:58

Hahaha! Jag blir nästan anfådd bara av att läsa om hur du for fram!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

27 mars 2009 05:53

*hehe* Jag kan se detta framför mig-utan att bli svettig.
Ha en bästigast fredag!

http://mofs.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

27 mars 2009 09:03

Helt UNDERBART att höra om någon mer som inte gillar att duscha. Av PRECIS samma anledningar, som du så fint beskriver, duschar jag så sällan det bara är möjligt utan att lukta illa eller känna mig klibbig. Alltså lika ofta som alla andra. Men jag gillar det inte! Känns trevligt att ha sällskap där. Alla andra är så oförstående och dumma...

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

27 mars 2009 13:48

Tack Mockapocka för din empati ;)
Visst är det skönt att vara ren men sicket besvär att komma dit *sucka*
Värt besväret? Mja, det håller ju inte så länge, så hips vips måste man ju duscha igen ;)

Och Mofs, du är ju så vältränad att du blir väl aldrig svettig *blinkblink*
Kan aldrig tro att en droppe bryter fram ens på värsta friskispassen, kanske en då, men inte fler. Och absolut inte av att duscha ;)

Sen är jag ju glad att jag kan glädja er med tanken på mig naken på alla fyra... skurandes... saken är ju nämligen den att jag inte kan stå böjd så länge, så det är ner i nosnivå på skiten *sucka igen*
;)

 
Snäckan

Snäckan

27 mars 2009 15:50

Du har en härlig förmåga att beskriva saker. Även om det du beskriver inte alltid är kul i sig så får du mig ofta att le när jag läser dina inlägg. Du har en härlig inställning!
Hoppas du får en skön helg!

http://fibrodagboken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

27 mars 2009 19:19

Tack Snäckan. Vad du gör mig glad! Ibland har jag en positiv inställning och ibland en något mindre... du känner ju till allt om det där.. Bättre och sämre dar.
Men det är kul att försöka se ironin i eländet ibland.
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skapa flashcards